Kinek meddig elég egy 4,2 l Ariel folyékony mosógél kb?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 13:10
1/7 anonim válasza:
Én rengeteget mosok úgyhogy nem sokáig volt elég régen sem, de a mostani és az ez előtti flakonom még annyira sem volt elég, mert dupla adagot öntöttem a gépbe, annyira nem vett ki semmilyen foltot. Még a közönséges kávéfoltot is benne hagyja, úgyhogy meg is válok tőle.
2/7 anonim válasza:
Nekem kb. 2-3 hétig. Két kicsi gyerekem van, rengeteget mosok. Gyakorlatilag nincs olyan nap, amikor ne lenne mosnivaló. Akár ruha, akár takarók, ágynemű, textil pelus, stb. Valahogy mindig összekoszolódik valami.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem kb.1.5 hónap 3-an vagyunk, próbálok csak hétvégén mosni, de akkor aztán bepótolom. Nagyon sokat mosok bébi mellett.
4/7 anonim válasza:
Én 7 litereset szoktam venni az Ázsiában, az 4-ünknek kb 3 hónapig elég.
Egy adag ruhához 75-120 ml-t szoktam tenni, ennyitől szép tiszták lesznek a ruháink.
5/7 anonim válasza:
Én 5 literest vettem szeptemberben, meg egy kisebbet a fehér ruhákra (az talán 2.5 vagy 3 l) és ahogy nézem, simán kihúzzuk belőle szeptemberig. Igaz, ketten élünk, és nincsenek nagyon koszos ruháink (már nem esszük le magunkat, mint gyerekkorunkban :D ) és tényleg csak kicsit adagolunk belőle. Nekem nagyon bevált, eddig még mindent kihozott.
6/7 anonim válasza:
van egy jol koszolo kisfiam, ugyhogy kb 1,5 honap, a 3 literesetveszem az kb 1 honap plusz minusz egy-ket mosas a foltok függvenyeben, de tenyleg egyre szarabb a mosopor, mert a foltok nagyjabol ugynazok.
7/7 A kérdező kommentje:
Azt írja hogy kb. 60 mosáshoz elég.
Ha heti 3x mosok, az kb nálunk 4-5 hónapig lesz majd elég.
Én 50-55 ml teszek bele átlag.
Ti?
2010. jún. 3. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!