Karolykaka kérdése:
Dedikált ruha tisztítása hogyan?
Figyelt kérdés
Adott egy dedikált fullcap sapi hogyan szabad mosni hogy a dedikált rész sértetlen maradjon?2017. nov. 4. 20:06
1/7 anonim válasza:
Nem egészen értem, ha annyira fontos a dedikálás akkor nem hordja az ember, nem lesz koszos, nem kell mosni.
2/7 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy lesznek ilyen válaszok is ami nem is a kérdést válaszolja meg !!
de válaszolok önnek kisfiamé a sapka és hordani szeretné ennyire egyszeű az egész
2017. nov. 5. 06:30
3/7 anonim válasza:
A legnagyobb jóindulat mellett erre nem lehet válaszolni, mert a dedikált holmit tényleg nem szokták hordani.:)
De esetleg kézzel nagyon gyengéden kimoshatod, miközben gondosan ügyelsz, hogy az írás ne legyen vizes.
Más opció nincs!
4/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon függ attól, mivel dedikálták. Azt kellene kideríteni és más anyagon próbálgatni, mi lehet jó rá.
5/7 anonim válasza:
Próbáld meg anyagon keresztül átvasalni, amennyire lehet. Nekem véletlenül sikerült már így tartósítani tintát ruhán :D
6/7 A kérdező kommentje:
alkoholos filcel lett aláíratva!!!
megpróbálom ezt a vasalós dolgot köszi
2017. nov. 5. 19:15
7/7 levédy válasza:
Nem akarlak bosszantani, de ne hordja.8 éves volt a fiam amikor az egész FTC aláírta a pólóját.Spontán dolog volt, sima filc, a pólót a gyerekről vettük le. A többi relikvia közé került. Most 33 éves a " gyerek". Viszont a vasalás jó ötlet. Az ilyen dolgokat, ha nagyon becses, van aki üveglap mögé teszi.Tapasztalat, akaraterő, lemondás, nem árt ezeket is megtapasztalni, amellet persze imádjuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!