Ti szerettek vasalni?
Figyelt kérdés
Én próbálom megszeretni, de már ott tartok, hogy inkább fizetek valakinek, hogy csinálja me helyettem, annyira nincs türelmem hozzá.2017. nov. 1. 10:54
11/13 anonim válasza:
Teregetni utákok, vasalni szeretek.
Én hétköznap nem mosok, csak szombaton. Vasárnap délután valami film melett meg kivasalok.
12/13 anonim válasza:
Minden héten 1x vasalok. Kimosok mindent, és egy helyre gyűjtöm. Majd egy jó műsort keresek és vasalok. Nálunk minden vasalva van a szekrényekbe. A törölközők és az ágyneműk is. Nem szeretek akkor vasalni ha megyünk valahova, és kapkodni kell. Páromnak pedig vasalt ingben és nadrágban kell járnia,szóval rá sűrűbben vasalok.
13/13 anonim válasza:
Ingeket utálok, de mással nincs bajom. Nem a vasalás szeretem, hanem a kivasalt ruhákat, de mivel más nem csinálja meg muszáj vagyok én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!