Volt, aztán kukába került. Ezeket arra gyártják, hogy el lehessen adni őket.
2017. okt. 27. 18:21
2/9 anonim válasza:
Én nagyon kedveltem, de mivel tisztítani nem olyan kézenfekvő, és mivel áttetsző, tehát látszik benne a kosz, így a kedves párom esztétikai okokból kivágta. Nem tudom, másra milyen hatású volt, de például morzsára iszonyú jó. Már, ha egyről beszélünk.
2017. okt. 27. 19:08
3/9 anonim válasza:
Szia,
én használtam, három típust próbáltam ki.
Az első szuper volt: egy háromszög formájú zöld Leifheit, hatékony volt, alapos, egyszerűen tisztítható.
Amikor tönkrement, már nem találtam ilyet.Kipróbáltam egy Viledát és egy nemtudommilyet -ezek tényleg kidobnivalók voltak :-(.
Azóta nem használok, Leifheitet vennék bármikor újra :-)
2017. okt. 27. 19:28
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, amúgy erre gondolok:
Egyébként rákerestem a zöld Leifheit-re. Hasonló. Szóval van akinél bevált. Köszi :)
2017. okt. 27. 23:09
6/9 anonim válasza:
Muszáj, porszívóval nem tudok repülni. Bár a hagyományos cirokseprű az igazi.
Bocs :)
2017. okt. 28. 11:27
7/9 A kérdező kommentje:
:DDD
2017. okt. 28. 11:29
8/9 anonim válasza:
Én vettem egy gagyit a Gruppin 2 akkumulátor is volt hozzá. Az egyik 5 percig működött a másikat meg sem szólalt. Barátnőm is vett ugyanilyet és cserélgettük az aksikat de rosszak voltak. Barátnőm legalább 3 hónapig tudta használni. Aztán vettem egy gumikefés Leifheit tili-tolit ( az a kézi tologatós) 12 ezerért. Alig szedte a kutyaszőrt, ráadásul a fal mellett minden ott maradt és nehéz volt kiönteni belőle a szemetet.Ment ez is a kukába.
2017. nov. 26. 19:31
9/9 anonim válasza:
nekem Lidl-s van. csodát nem kell várni tőle, de a célnak megfelel. a konyhában a morzsát simán összeszedi. múltkor kiborult a virágföld, azt is felszedte. az akksija baromi jól bírja, sztem eddig talán 2x töltöttem a fél év alatt. igaz nem használom napi szinten, és nem az egész lakásban, csak a konyhában.
hátránya, hogy elég nagy, és a fal és a padló találkozásánál nem érnek el a kefék a sarokba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!