Miért írják egy konyhai mérlegre, hogy folyadékok mérésére?
Ha ott lenne az "is", nem lennének aggályaim.
Fagor BC 150
Nekem úgy tűnik, csak tej, víz, olaj, stb. mérésre alkalmas, mivel gr. vagy dkg. nincs is rajta, csak ml. jelzés.
Az 5 kg. súlyhatár meg azt jelenti, hogy a tál 1800ml. maximum folyadék befogadására alkalmas, de annak a súlya nem haladhatja meg az 5 kg-t.
Hát nem tudom!:(
A mérleget ugyebár nem látom, csak a leírásából következtettem.
Az enyémen (Sencor)ha a bekapcsolás után nyomkodod a "Mode" gombot, akkor elvben az első opció a súly (weight) a második a tej (milk) a harmadik a víz (water)
De itt elég jó véleményeket olvasni róla:
Köszönöm szépen, pontosan itt néztem ki. A szállítás is itt a legolcsóbb, meg maga a mérleg is. Megkérdezem tőlük, meg még máshol is, valaki csak válaszol. Szoktak. :)
Még egyszer köszönöm.
Rákerestem.
Külföldi angol nyelvű lapon nem írja, hogy (csak)folyadék mérésére.
Annyit ír, hogy 1gr a pontossága, és ment közben is tárázható. Max 5kg, 1,8l tál kapacitás.
Nem írják, hogy nem levehető!
Azt viszont valahol hozzászólásban olvastam, hogy "hasznos az üvegtál". Innen azt gondolom levehető.
Az én ezer + 1 éves (Noé előtti) MoMert mérlegem tálja is levehető.
Nekem ez a Sencor van (írtam már róla), levehető a tál és műanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!