Zoknit, alsónadrágot, sötét ruhákat, és egy világoskék pulcsit moshatok együtt?
Az alsónadrág között van fehér is, azt vegyem ki.
1 fehér póló van, amit szeretek, és nem kéne tönkretenni, a többi fehér póló pedig hordozó. A világoskék pulcsira szintén szeretnék vigyázni, ez inkább ilyen erősebb türkizkék.
A többi sötét ruhának nem lehet baja? Azok között is van olyan, amire vigyázni szeretnék.
Új ruha nincs köztük, színt nem enged egyik sem.
9.: Persze, úgy születik mindenki, hogy tud mosni :D
Te milyen tinik között járkálsz, hogy ennyire profik?
Én a 20-as éveimben járok, sok tinivel beszéltem, de egyik sem tudja hogyan kell mosni, ez nem a 80-as évek :)
Akkor összesen 3 csoport van? 1. fehér + világos színek, 2. fekete, piros + sötét színek 3. színesek ?
Mi is ketten vagyunk. Én külön mosom a színes és a világos vagy fehér ruhákat. Minden adaghoz színfogó kendőt használok. Nagyon szeretem. Most pont akciós a tescoban. Dylon a neve,piros a doboza. Vegyél bátran.
A kényes darabot és ami kell nagyon azt mosd ki kézzel. A többi várhat amíg lesz egy adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!