Szoktatok domestosos törlőkendővel takarítani?
Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 12:19
1/9 anonim válasza:
Domestossal pont nem, mert drága. De a lidlben kapható w5tel vagy a dm sajátmárkással szoktam. Nagyon jók.
3/9 anonim válasza:
Én is más márkát használok, de szeretem, igen.
4/9 anonim válasza:
Nem. Teljesen feleslegesnek tartom, és nem jó az állandó fertőtlenítés. A vegyi anyag maga ugyanúgy jelen van a rongyon; és utána a felületeken-mindenhol. Jóval károsabb mint egy kis baktérium, ami amúgy is jelen van rajtunk és bennünk, környezetünkben, folyamatosan. Ez ellen pedig egy jó szervezet tud védekezni, de a folyamatos agresszív fertőtlenítőszer ellen nem, és folyamatosan lassan károsítja, gyengíti a szervezetet.
5/9 anonim válasza:
Soha. A tusfürdőmmel szoktam, nem a legolcsóbb módszer, de az illata jó, tisztának tiszta lesz a környezet és csak annyira amennyire kell, maradék anyagok nélkül. Legalábbis ha a bőrömön nem okoz gondot, akkor a padlón, bútoron se fog...
7/9 anonim válasza:
Én szoktam, a konyhapultot mindennap azzal törlöm le, de azzal szoktam takarítani a laptopok billentyűzetét, a telefonomat is gyakran áttörlöm vele, és a wc deszkát is azzal szoktam letörölni. Amíg pici volt a fiam, az etetőszékét, meg kb minden cuccát, amit nem vett közvetlenül a szájába azzal törölgettem.
8/9 anonim válasza:
Akik szerint felesleges azok gondolom nem láttak még kollégiumi szobát meg irodai asztalokat kilincseket
Inkább egy kis fertőtlenítőszer mint hetekig járni a bőrgyógyászatra
9/9 anonim válasza:
Szia! Mint ahogyan a legtöbben, én is más márkájú kendőket használok, sajnos a Domestos-é drága... A wc csészét ezzel törlöm át, a kilincseket, a villanykapcsolókat és a szemetes kuka külső részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!