Madárkaki mivel jön ki a ruhából?
Figyelt kérdés
Kislányom fejkendőjét lepiszkította egy kismadár:-)2010. máj. 26. 15:48
2/6 A kérdező kommentje:
Most vinnék neked egy adag madárkakit, bekenném vele a pólódat, és odaadnám, hogy mosd ki,Te Nagyokos de úgy, hogy ne látszódjon semmi!!!
Gondolhatod,hogy már kimostam, áztattam, súroltam, és nem jött ki!
De ha azért ülsz itt , hogy hülye válaszokat adj, akkor keress másik kategóriát..
2010. máj. 26. 16:08
3/6 anonim válasza:
Lehet hideg vízben kellett volna áztatnod egy darabig mint pl. a vérfoltos ruhákat. Utána ugyanúgy kimosni.
4/6 anonim válasza:
folttisztító....azért van, h kiszedje a foltokat, mint pl. a madárkakifoltot is ;)
5/6 A kérdező kommentje:
Már kijött! Először hideg vízben szappannal kidörzsöltem. Azután ázott Ariel folttisztítóban. Majd kimostam gépben a többiruhával Ariel mosóporral. Nem jött ki.
Ekkor tettem fel a kérdést, amire "szuper" válaszokat kaptam.............
Majd mégegyszer kimostam gépben és a második mosással jött ki teljesen.
Azért köszi.
2010. jún. 23. 09:03
6/6 anonim válasza:
Akkor mégiscsak igaza volt az első válaszolónak :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!