Mosás: a színfogó tényleg működik?
Figyelt kérdés
2017. aug. 22. 08:49
1/5 anonim válasza:
Én sok éve használom és nálam müködik.
2/5 anonim válasza:
A színfogó akkor jó, ha pl. a fehér ruhák között van mintás is, vagy véletlenül belekeveredik egy sötét darab. Ha összekutyulva bevágsz a gépbe mindent, közte színeresztős cuccokat meg fehér pólókat vagy alsóneműt, a színfogó sem védi meg tökéletesen a fehér ruhát, pláne 60 fokon.
Én szoktam használni, mert elég sok fehér/világos alapon mintás holmink is van, be tudom tenni mellé a világos színű cuccokat is, nem kell csak az egyszínű, hófehér holmikat kiválogatnom, mehet egyben 60 fokon. A nagyon színeresztős holmikat külön mosom. Így működik.
3/5 anonim válasza:
Amióta használom nincsenek véletlenek, nekem nagyon bevált.
4/5 anonim válasza:
Igen. Én válogatom is szín szerint természetesen, de arra szuper, hogy pl. a piros-fehér csíkos cucc fehér csíkjai fehérek maradnak. Múltkor bekerült egy fehér zokni a sötét színes adagba és totál fehér maradt. (Ebbe az adagba én kettőt is szoktam rakni.) Szóval érdemes használni, de persze nem csodaszer, nem lehet azért mindent összemosni vele.
5/5 anonim válasza:
Ahogy az elözö írja, ha több sötétebb szín van a mosásban, akkor kettö vagy három kendöt tegyél bele, úgy semmit nem fog össze a másik darab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!