Mennyi ideig legyen a mosógépben az ecet?
Figyelt kérdés
Automata,felültöltős.Elindítsam az ecetes vízzel?És végigmenjen a program?És melyik program?És mennyi ecet?2008. okt. 19. 18:03
1/4 anonim válasza:
Nekem ugyan elöltöltős van, de a lényeg ugyanaz. :) Egy liter 20 %-os ecetet szoktam beleönteni, és magas hőfokon (90 fok) teljes programon kimosok benne pár konyharuhát. Egyébként nem is muszáj magas hőn mosni, mert az ecet hideg vízben is oldja a vízkövet, de én így szoktam meg.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ,így fogom csinálni.
2008. okt. 20. 14:50
3/4 anonim válasza:
És ez nem káros a mosógépre? Már én is gondoltam ilyenre de nem mertem az ecetet beleönteni, pedig a kávéfőzőt mindig azzal takarítom ki.
4/4 anonim válasza:
Nem káros a mosógépre, csakis a vízkőre. :) Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!