Otthoni udvar fű nyírására melyik fűkasza volna alkalmasabb?
A minőségben és árban is nagy különbség .
Az első szegély nyiró .
A 2. a nevéhez ,teljesítményéhez,árviszonylatban keveset tud .Ennek feléért jó minőségű olasz gépet is lehet venni .
Amit ajánlatos venni otthonra 1.5LE környékén legyen,de ez függ az otthoni terület nagyságától és a fű nagyságától,vastagságától is.1000 nm2 területre ez is megfelel,de ha nagyobb,akkor már inkább 2 lovas motorral.
A [link]
Ez amit merek ajánlani,és árban is kb annyi mint azok a kis teljesítményű manikűröző gépek.Ezzel sem szokott gond lenni.
Én az udvart és az utcát a ház körül fűkaszával vágom,mert 2,5 óra helyett 3/4 óra alatt letudom és néha másnál is tudom használni..Van fűnyíróm is,de nem kínlódok vele,mert nem pázsitos területet kell rendben tartani.
Szerintem a kérdezőnek is hasonlóra kell,mert pázsitra senki nem írna ki fűkaszát,csak szegélynyírót.
Ha válaszolt volna már ,akkor biztosabban tudnánk,hogy nem e elírta.
Fűkasza helyett ,azok amit linkelt nem használhatók normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!