Milyen mosógép márka vált be nektek?
Szüleimnek 20 éve hajdu van, most nálunk is az albérletben. Ronda, az igaz, látszik rajta, hogy 20éves dizájn, néha elromlik, átlag évente jön hozzá a szerelő, 5-10000 közötti összeget fizetünk neki. Sokszor nem értem, amikor mások kidobják ezeket a gépeket. Én biztos, hogy amíg megy, nem adom el, csak ha találok olyat, ami bizonyítottan nem megy tönkre pár év alatt.
Tudom, hogy abszurdul hangzik, és valószínűleg úgyis feleslegesen írom le, ha neked telik indesitre is, de én biztos, hogy egy ilyet szereznék be. És valahol elrejteném vagy letakarnám :)
Hajdu Energomat.
Nekünk ez van és öregebb, mit én vagyok. Van legalább 25-30éves, de mégis minden héten kétszer kimosunk vele.Lehet, hogy nicsenek olyan kényelmi funkciói, mint az újabbaknak, de
eddig soha semmi komolyabb baja nem volt. Igaz hogy nem túl takarékos a vízzel és az árammal. De annyit bőven megspórol azzal, hogy nem kell 2-3 évente újat venni és szerelőt hívni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!