Ha vettünk egy mosógépet, ami mégse jó, mert csak hosszú idejű programok vannak rajta, mit lehetne vele csinálni?
Kiírnád, hogy pontosan milyen mosógép?
Mert a mai extra takarékos világban szinte kizártnak tartom, hogy ne legyen rajta gyors/fél program.
A netre felrakod azzal,hogy garancia is van még rajta és egy kicsit ugyan buksz a dolgon.
Mondjuk érdekes veszel gépet ha vannak igényeid... én nem kinézetre hanem az igényeimnek megfelelően választottam gépet.Ha a neten nézed akkor pofon egyszerű a programokat stb megnézni, boltba szintén mert benne van a használati útmutató a gépbe (5 boltból 5 boltba benne volt a dobba,így át tudtam lapozni).
Sajnos ma sok mosógép a víztakarékosság miatt órákig mos pár liter vízben és a rövidített programot is elhagyják a víztakarékosság miatt, ugyanis a gyors programhoz sok vízben kellene mosni. Na meg a rezzenésmentes centrifugáláshoz is sokat vacakol mire felpörög meg egyensúlyozza a ruhákat.
Nekem az AEG volt ilyen, 2.5 óra a legrövidebb program, nevetséges. Eladtam és vettem használtan egy felújított régebbi Zanussit a mosógép szerelőtől. Kimos háromnegyed óra alatt és még meg is lehet pakolni rendesen, mert a sok vízben jól tud mosni. Cserébe több vizet használ, de nekem az idő fontosabb... Ja meg nem érdemes rátenni semmit, mert leesik róla, mivel nincs rezgésérzékelő benne, de ez van. Vagy mosok vagy bámészkodok, hát én mosni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!