Büdös zuhanyfülkével lehetne kezdeni valamit?
Figyelt kérdés
Kollégiumban lakom és a nyárra egy olyan szobába költöztem,ami nevelőtanári szoba volt,egy személyes kis szoba az előterében egy zuhanyzórésszel elkülönítve. Na most,hiába már csomó ideje nem lakik itt senki és én meg a pára és a büdös miatt nem használom a saját zuhanyzót,inkább a közöset,,ilyen kicsit dohos,állott víz szagot okoz ezzel az egész szobában. Lehet valamivel megszüntetni ezt a szagot. Kitakarítottam már Domestossal,de semmi hatása.2017. júl. 1. 12:24
1/3 anonim válasza:
A lefolyót kellene kitisztítani, vagy legalább is vizet engedni bele.
2/3 anonim válasza:
Ha nem dugulással állunk szemben, hanem feláramló dohos bűzzel, és ezt szeretnénk megszüntetni, akkor ennek leghatásosabb módszere a só és a citromlé. Keverjünk össze fél pohár darabos konyhasót annyi citromlével, hogy önthető masszát kapjunk, majd öntsük bele a lefolyóba, utána pedig jöhet előbb a forró, majd a hideg vizes leöntés. Ez után a házi leöntés után nem lesz gondunk egy darabig a kellemetlen szagokkal. Persze a házi praktikák mellett nyugodtan lehet használni üzletekben vásárolható lefolyótisztító szereket is, de a környezettudatosság érdekében inkább maradjunk a természetes módszereknél.
3/3 anonim válasza:
Azért olyan a szaga, mert nem használták már egy ideje.
A csövekben nem mozog a víz.
Csak használni kell és jó lesz. A lefolyóba is öntsél valami tisztítót, Domestost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!