Hogy kell berakni a mosógépbe a ruhákat, hogy ne legyenek annyira gyűröttek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 20:33
1/7 anonim válasza:
Hát én nagyjából hajtogatva teszem, és nem pakolom fullosra. Ha van a ruhaneműnek helye, és nincs összepréselve a dobban, kevésbé esélyes a gyűrődés.
2/7 anonim válasza:
Teregeteskor razzal egyet rajta. A mosogep ugyis osszegyuri, mert az a mosas elve, hogy minnel jobban megmozgassa.
3/7 anonim válasza:
Kisebb fordulaton centrifugázz ,akkor nem lesz olyan gyűrött .
4/7 anonim válasza:
hát, én 1200-n centrifugázok, persze teregetés előtt rázok rajta párat, és még az ingek is tűrhetőek.
5/7 anonim válasza:
Vasalva tedd bele a ruhákat, és ne indítsd be a mosógépet! Így nekem sosem lesznek gyűröttek...
6/7 anonim válasza:
Általában akkor gyűröttek, ha
- túl sok ruhát teszel bele
- magasabb hőfokon mosod, mint ami "ajánlott" a ruhának
- nem mindenfajta anyag bírja a magas fordulatszámú centrifugázást.
És egy fél (akár háromnegyed) vasalást megtakarítasz a jó teregetéssel.
7/7 anonim válasza:
Alacsonyabb hőfok, kevesebb ruha, vagy olyan mosógép, ami centrifugálás után fellazítja a ruhákat. És persze alapos kirázás teregetés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!