Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Most mosogatok először, lenne...

Most mosogatok először, lenne két kérdésem (? )

Figyelt kérdés

Ha egy tálat vagy fazekat mosogatok, először leöblítem, majd a mosogatószeres szivaccsal mosom, és ilyenkor már ki kell belőle önteni a vizet, ugye? Vagy egy pici víz maradjon benne?

Evőeszközök öblítésénél rá kell segíteni kézzel is (főleg a nyelükön "dörzsölgetni", nem tudom hogy írjam), vagy csak a vízsugarat kell végigfolyatni rajtuk?

2017. jún. 16. 07:47
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nagyon cuki vagy :D A fezékba engedsz vizet, a szivacsra teszel mosogatószert jól átsikálod. Kiöntöd belőle a vizet és ismét engetsz bele tiszta vizet és a kezeddel leöblítgeted kívülről is
2017. jún. 16. 07:57
 2/14 anonim válasza:
És igen, azokat modogatószetes szivaccsal átdörzsölöd és tiszta vízzel leöblíted.
2017. jún. 16. 07:58
 3/14 A kérdező kommentje:
De ha a fazékban levő vízbe teszem a szivacsot, és úgy mosom, akkor lejön a szivacsról a mosogatószer, nem? Az előzetes öblítés után ne öntsem ki belőle a vizet, mielőtt mosni kezdem?
2017. jún. 16. 08:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Mármint a fazékból kiönteni a vizet :P
2017. jún. 16. 08:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Az evőeszköz öblítésénél az ujjaimmal is dörzsölgessem miközben öblítem a vízzel, vagy csak a vizet folyassam rá?
2017. jún. 16. 08:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Kevés víz kell a fazekaknál, mondjuk egy pohárnyi, és azzal ki tudod mosni. Ha beleszáradt vagy égett valami, akkor a vizet kiöntöd és újat engedsz bele, és sikálod addig, míg tiszta nem lesz. Utána teljes öblítés és fejjel lefelé kiteszed a csöpögtetőre száradni.

Az evőeszközöket is mosószeres szivaccsal mosd, és főleg az evő részét, nem a fogantyúja a legkoszosabb :)

Utána öblítsd le a mosószert.

2017. jún. 16. 08:38
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de amiket írtatok azok a folyóvizes mosogatásra vonatkoznak, vagy arra amikor a mosogatót teleengedem vízzel?
2017. jún. 16. 08:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne csináld már!

Előbb az albérletben a vécé, aztán a mosószappan, a büdös mosógép, csakhogy a legutóbbiakat említsem.

Miért szórakozol?

Irigylem, hogy ennyire ráérsz, de de élj már ennyire vissza az emberek segítőkészségével unalmadban!

Felháborító amit művelsz!

2017. jún. 16. 10:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, már én is gondolkoztam, hogy jelentlek.

Aztán majd belenéznek a kérdéseidbe, hogy mennyire vagy troll vagy nincs igazunk. Azt tudod ugye, hogy ez kizárással jár?

2017. jún. 16. 10:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, meg a hülyegyerek a rezsivel!

Eddig legalább ebben a kategóriában lehetett értelmes dolgokat olvasni, erre kezditek ezt is megszállni!

Vedd vissza magad, mert tényleg ki foglak tiltatni!

2017. jún. 16. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!