Most mosogatok először, lenne két kérdésem (? )
Ha egy tálat vagy fazekat mosogatok, először leöblítem, majd a mosogatószeres szivaccsal mosom, és ilyenkor már ki kell belőle önteni a vizet, ugye? Vagy egy pici víz maradjon benne?
Evőeszközök öblítésénél rá kell segíteni kézzel is (főleg a nyelükön "dörzsölgetni", nem tudom hogy írjam), vagy csak a vízsugarat kell végigfolyatni rajtuk?
Kevés víz kell a fazekaknál, mondjuk egy pohárnyi, és azzal ki tudod mosni. Ha beleszáradt vagy égett valami, akkor a vizet kiöntöd és újat engedsz bele, és sikálod addig, míg tiszta nem lesz. Utána teljes öblítés és fejjel lefelé kiteszed a csöpögtetőre száradni.
Az evőeszközöket is mosószeres szivaccsal mosd, és főleg az evő részét, nem a fogantyúja a legkoszosabb :)
Utána öblítsd le a mosószert.
Ne csináld már!
Előbb az albérletben a vécé, aztán a mosószappan, a büdös mosógép, csakhogy a legutóbbiakat említsem.
Miért szórakozol?
Irigylem, hogy ennyire ráérsz, de de élj már ennyire vissza az emberek segítőkészségével unalmadban!
Felháborító amit művelsz!
Igen, már én is gondolkoztam, hogy jelentlek.
Aztán majd belenéznek a kérdéseidbe, hogy mennyire vagy troll vagy nincs igazunk. Azt tudod ugye, hogy ez kizárással jár?
Ja, meg a hülyegyerek a rezsivel!
Eddig legalább ebben a kategóriában lehetett értelmes dolgokat olvasni, erre kezditek ezt is megszállni!
Vedd vissza magad, mert tényleg ki foglak tiltatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!