Rászáradt spermát hogy tüntessük el a parkettáról?
Figyelt kérdés
valószínűleg a bútortologatásnál nem vettük észre hogy a földön van, viszont most észre vettük de nem lehet lekaparni, mit javasoltok mivel szedjük le?2017. jún. 14. 15:03
11/20 anonim válasza:
Szia!
Über LOL...
Ööö...miböl gondolod hogy sperma???
12/20 A kérdező kommentje:
mást nem tudok elképzelni, fehéres a színe, az egyik szinte teljesen egy szabályos kör alakú (volt) a másik meg mintha folyt volna. Tej nem hiszem hogy lehet mert nem iszunk a hálóban.
2017. jún. 14. 15:55
13/20 anonim válasza:
Ebből még számos más anyagot is el tudok képzelni.:-) Mindenesetre ha tényleg sperma, akkor enzimes mosóporból hintsetek rá, spricceljétek meg vízzel, amíg egy sűrű, krémszerű anyagot kaptok és hagyjátok állni. Elméletileg fellazítja annyira, hogy könnyen eltávolítható legyen.
14/20 anonim válasza:
Mint minden fehérje, könnyen oldódik vízzel. Ha nem oldódik vízzel, akkor bizony nem az, de csinálhatsz egy ellenőrző kísérletet is.
15/20 A kérdező kommentje:
Már lekapargattam nagy nehezen, de köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 14. 17:42
16/20 anonim válasza:
Ez szerintem sem sperma volt, hanem valószínűleg még régebben kiömlött oda valami, és annyira rászáradt, hogy nehéz volt letakarítani. A spermát könnyebb lett volna, bár ha nagyon régen került oda, akkor ki tudja... Lehet, mégis az volt.
17/20 anonim válasza:
Nekem még lett volna ötletem, kár, hogy ilyen hamar feljött.
18/20 anonim válasza:
Ha vízzel nem jön fel, nem sperma folt volt. Az vízoldható...
19/20 anonim válasza:
A spermafolt megszáradva nem fehér, hanem inkább sárgás és vízzel nagyon egyszerűen el lehet távolítani.
Amit te láthattál, az festék volt.
20/20 anonim válasza:
Ember, a parkettára száradt sperma vizes szivaccsal fel kell, hogy jöjjön! Ha nem jön fel, akkor az más lesz. Akkor meg hagyd a francba, ha eddig sem zavart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!