Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Rászáradt spermát hogy tüntess...

Rászáradt spermát hogy tüntessük el a parkettáról?

Figyelt kérdés
valószínűleg a bútortologatásnál nem vettük észre hogy a földön van, viszont most észre vettük de nem lehet lekaparni, mit javasoltok mivel szedjük le?

2017. jún. 14. 15:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Über LOL...

Ööö...miböl gondolod hogy sperma???

2017. jún. 14. 15:51
 12/20 A kérdező kommentje:
mást nem tudok elképzelni, fehéres a színe, az egyik szinte teljesen egy szabályos kör alakú (volt) a másik meg mintha folyt volna. Tej nem hiszem hogy lehet mert nem iszunk a hálóban.
2017. jún. 14. 15:55
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Ebből még számos más anyagot is el tudok képzelni.:-) Mindenesetre ha tényleg sperma, akkor enzimes mosóporból hintsetek rá, spricceljétek meg vízzel, amíg egy sűrű, krémszerű anyagot kaptok és hagyjátok állni. Elméletileg fellazítja annyira, hogy könnyen eltávolítható legyen.
2017. jún. 14. 16:13
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Mint minden fehérje, könnyen oldódik vízzel. Ha nem oldódik vízzel, akkor bizony nem az, de csinálhatsz egy ellenőrző kísérletet is.
2017. jún. 14. 16:25
 15/20 A kérdező kommentje:
Már lekapargattam nagy nehezen, de köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 14. 17:42
 16/20 anonim válasza:
82%
Ez szerintem sem sperma volt, hanem valószínűleg még régebben kiömlött oda valami, és annyira rászáradt, hogy nehéz volt letakarítani. A spermát könnyebb lett volna, bár ha nagyon régen került oda, akkor ki tudja... Lehet, mégis az volt.
2017. jún. 14. 20:38
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
Nekem még lett volna ötletem, kár, hogy ilyen hamar feljött.
2017. jún. 15. 05:40
 18/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha vízzel nem jön fel, nem sperma folt volt. Az vízoldható...
2017. jún. 15. 15:55
 19/20 anonim ***** válasza:
82%

A spermafolt megszáradva nem fehér, hanem inkább sárgás és vízzel nagyon egyszerűen el lehet távolítani.

Amit te láthattál, az festék volt.

2017. jún. 15. 17:06
 20/20 anonim ***** válasza:
63%
Ember, a parkettára száradt sperma vizes szivaccsal fel kell, hogy jöjjön! Ha nem jön fel, akkor az más lesz. Akkor meg hagyd a francba, ha eddig sem zavart!
2017. júl. 2. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!