Lefolyó tisztítása?
Rendszeresen eldugul a család nő tagjai hajától és egyéb mástól a lefolyónk.
Valaki sósavat ajánlott , de én próbáltam és csak büdös volt és mindenről lemarta a cuccot , viszont a dugulást nem oldotta.
Köszönöm.
Tavaly hívtam egy szakembert aki jött is csőgörénnyel. kb 20 perc alatt végzett , de 15 ezer ft ot kért ... Inkább kinlódok magam.
Ugyan ebben a cipőben jártunk...
Aztán minden csövön végignyomtam egy kézi lefolyótisztító spirált. Utánna Szi-Ti lefolyótisztítóval forráztam ki az összes lefolyót. Ez hajat, szappant, zsirt, vízkövet, minden egyebet eltüntet a lefolyóból.
Azóta havi egyszer forrázom ki mindet.
Ahogy az #5-ös ajánlotta, Szi-Ti-t használj. Ez feloldja a hajszálakat és a szerves szennyeződéseket.
Az ecet szódabikarbónát nem javaslom. Helyette a budipumpa sokkal célszerűbb, és csak egyszer kell kifizetni. Az ecet még vízkő mentesítésre elmenne. A szódabikarbóna csak arra jó hogy egye az ecetet, és pezsegjen. De ez nem fogja megszüntetni a dugulást, és a hajszálakat pláne nem fogja feloldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!