Az edények alját hogyan tisztítjátok (kívül, nem belül)?
Figyelt kérdés
Szinte minden edényem alja már fekete, és hiába sikálom a mosogatószerrel, meg sem mozdul. Van erre valami csodaszer?2010. máj. 16. 10:35
1/10 anonim válasza:
Én soha nem hagytam rajta semmit, így nem volt minek ráégnie, így nem feketék! Vegyél well done hideg zsíroldót, és egy jó minőségű fém dörzsit, és kitartás!!!Én örökölten egy nagy tepsit, amin fél centi korom volt ráégve, és kés kapirgálással, dörzsivel levarázsoltam róla!
2/10 anonim válasza:
Amit én vettem, arra vigyázok, hogy ne maradjon rajta semmi, illetve csak fém edényeket veszek, mert ezeket le lehet sikálni fém szivaccsal.
Amit örököltem, kaptam, akármi, azzal meg nem foglalkozom, ha belül tiszta, tökmindegy, hogy kívül milyen. Főleg ha le se jön az aljáról.
3/10 anonim válasza:
Próbáld meg szappanos súrolópárnával,de a fém dörzsi is jó,bár az karcol.
4/10 anonim válasza:
Én domestost használok+fémdörzsi.
5/10 anonim válasza:
A Cif súroló nekem simán leviszi - igaz, nincs rajtuk évezredes kosz.
6/10 anonim válasza:
Nekem is Cif surolókrém vált be.
7/10 anonim válasza:
Neha aragazpucoloval szoktam befujni, 10 percet hagyom majd atsurolom dorzsivel.Amugy nem hagyom, hogy raegjenek a dolgok, frissiben mindig lesurolom, de felevente megcsinalom a fenti muveletet es olyanok az edenyeim, mintha ujak lennenek.
8/10 A kérdező kommentje:
Ok, köszi mindenkinek!
2010. máj. 17. 11:33
9/10 anonim válasza:
én minden gázégőn lángelosztó lapot használok, így nem kormosodik az edény alja.ha a kicsapó láng oldalt megkormozza dörzsivel lejön.
lehet kapni ilyen lángleosztó lapokat az áruházakban , de a piacon is.
üdv.
10/10 anonim válasza:
Dosia súroló por csodákra képes.Nekem is volt hogy a serpenyőm alja zöld helyett fekete lett és pikk-pakk leszedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!