Mindennap törölgetek, de másnapra ugyanolyan. Miert?
Mit tudok ellene csinalni?
Delelott letorolgetek es delutanra olyan mint volt.
Fekete butorok egyebkent
Mert az ablakaid nem szigetelnek tökéletesen, és bemegy kintről a por.
Gondolom, van egy csomó szőnyeg, drapédia, függöny, csetresz is ...Azok mind csak porfogók, ahonnan csak úgy árad a szobapor.
A portörléssel csak felvered a port, olyannal csináld, amivel össze is gyűjtöd (pl. strucctoll tollseprő, nem műanyag), és portaszító felületkezelés. De a fentiek a legfontosabbak.
Én először fel szoktam nagyjából porszívózni, aztán leszívom a polcokról a port, majd áttörlöm őket vizessel és és végül jó alapos porszívózás, majd felmosás. Ez egy időre megoldja. Valaki javasolta a Prontot, nekem ettől még porosabb volt, kifejezetten mintha vonzaná, hogy még többet fújjak a felületre. :D
A sima portörléssel már másnapra ugyanolyan poros minden. Erre a technológiára baromi büszke vagyok, bár elég pepecs meló, de úgy is megcsinálnám mindet, csak mondjuk nem porszívóznék, törölgetnék kétszer. Valamit valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!