Milyen NEM koncentrált öblítő van, ami jó minőségű?
Ha moshatatlan a gép öblítőtartálya, akkor van ennek csak jelentősége, ellenben ha fiókos, akkor mindegy, mert akkor egyrészt nyitva tudod hagyni mosás után, másrészt ha mégis bepenészedne, könnyen kiveheted és kimoshatod.
A mi öblítőtartályunk nem mosható így, ezért én az öblítő betöltése után még vizet eresztek a flakon kupakjába és utána öntöm. Nem mondanám, hogy ez a mozdulat borzasztóan megterhelő lenne számomra, csak bátorítani tudlak az elvégzésére. Egyébként a nem koncentrátum is tök ugyanolyan sűrű, ha nem sűrűbb, csak kevesebb benne a hatóanyag, úgyhogy én azután is betölteném a vizet, hogy hígabb legyen és folyjon ki az egész az öblítéskor.
Adrienn: 100ft-os boltban
Springforce: Tesco
Lorin: 100ft-os bolt
Sano Maxima Bio Öblítő: Tesco
Tesco Value Öblítő: Tesco (bár ez nem olyan jó illatú)
Nekem anno ezek beváltak, de drágábban jöttem ki így, mintha megveszem a koncentrátumot és hígítom. Nekem van egy 4 literes öblítős kupám (tesco value-s kupája), és abba öntöm az 1 liter koncentrátumot, majd 4 literre hígítom vízzel. Max 2-3 percet vesz el az életemből, de spórolósabb is :) a sima öblítők is csak hígított koncentrátumok,
csak kb. ott a hígításért is vonnak le pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!