Átlagos hétköznapokon, nálatok mekkora rend ill. rendetlenség van az otthonotokban?
Mi valahogy nehezen érjük utol magunkat, ha a rendrakásról, takarításról van szó. :-(
Hétköznap a mosatlan sokszor gyűlik a konyhában. A szobákban a kimosott ruhák nagyon nehezen kerülnek be a szekrényekbe, gyakran elidőznek székeken, fotelokban, kanapén. Stb... :-(
Ezért a szombatunk a takarításról szól. Most pedig itt a tavasz és a kertben is helyt kéne állni valamikor...
Bevallom, néha kezd nagyon elegem lenni!
Ti miként oldjátok ezt meg?
" Itt senkinek nincs gyereke?"
Mert a gyerekek miben akadályozzák a háztartási gépek működését? Vagy mi?
Én mindent azonnal elmosogatok, így sose gyűlik a mosatlan. Nem tudom elviselni a mosatlan látványát. A ruhákat azonnal kivasalom és elrakom, ahogy leszedtem. Ez mind pár perces teendő.
A "titok" az, hogy nem szabad halogatni. Ha nem tesztek rendet azonnal magatok után, akkor csak gyűlnek a teendők, és sokkal nehezebb lesz hétvégén rendet vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!