Mivel lehet kiszedni, ha befogta valami a ruhámat?
Most azt értem, hogy kétrészes és fekete sárga, de mintás?
Úgy értem, hogy az alja (szoknya) fekete a felsőrész sárga, és így egybe mostad ki?
Vagy mintás?
Én ilyen esetben mosószappannal próbálkoztam, ha nem jött be ecet+ szódabikarbóna, ha az sem akkor domestos, de azzal nagyon óvatosan: bevizezed az érintett részt, kiöntesz egy kicsit egy tálba, és a tálból az ujjaddal rákensz az érintett területre, 1-2 mp (!) ig dörzsölöd, majd leöblíted! addig ismétled ameddig nem lesz jó... nálam a meggyfoltot a színes ruhámból pillanatok alatt kiszedte, úgy hogy nem látszott fehér folt... ha nem akarsz ujjal tapicskolni, akkor fülpiszka is jó szolgálatot tehet!
10:17 Picit rosszul fogalmaztam bocsi.
Van felsőrész, szoknya is. A felsőrész válltól mellig sárga, és egy mellény van hozzá varrva, melltől lefelé, az a fekete.
Szoknya is van hozzá igaz, de ott a sárga rész, hogy harmonizáljon vele csak a szoknya aljában van 8 centiben kb., bár tény azt is összefogta valamennyire. o.O"
Semmi gond!
Akkor vigyázz, mert a feketét egyből kiszedi a domi (fehérítő)! Azt hittem hogy azért fogta meg a sárgát, mert együtt mostad és összeért, de ha közvetlenül a sárga és a fekete szín egymás mellett van, és "átterjedt" az cinkes... Akkor maradjon inkább a mosószappan, (venish) jött be nálam leginkább..
Többet sajnos nem tudok mondani :(((
Sajnálom :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!