Melyik zöldségnek mennyi főzési vagy párolási idő kell, h a vitaminok megmaradjanak benne?
Figyelt kérdés
Általános zöldségek, burgonya, sárgarépa, karfiol, brokkoli....2010. máj. 9. 18:00
1/2 anonim válasza:
Vitaminja válogatja. Nézz utána egyenként. A c-vitamin pl egyáltalán nem tűri a hőt, az nem marad meg a párolt, főzött ételekben. Ezenkívül ha megfőzöd a uöldségeket, akkor a legtöbb értékes anyag a főzőlébe kerül, és azzal együtt kiöntöd...
2/2 anonim válasza:
Minél kevesebb vízben kell párolni,és nem szabad az első vizet leönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!