A mosogatógép 12 terítékes, ez mit jelent?
Második válaszoló írta helyesen. Első összekeverte a terítékek és a programok számát :=). Mi hárman vagyunk a családban. Hétvégi nagy ebéd után beleférnek a lábasok és a tálalóeszközök is a reggeli kistányérok, bögrék, kések plusz a háromfogásos ebéd összes tányérja, pohara és evőeszköze mellé.
Amikor összegyűlik a teljes család (testvérek és családtagjaik), 13-an ülünk asztalhoz. Olyankor a lábasoknak, tepsinek, tálalóedényeknek elindítok egy második menetet is (még mindig olcsóbb, mint folyóvízzel elmosogatni).
Köszönöm. Nem gondoltam volna, hogy ennyi minden elfér benne.Így már erősen gondolkodom rajta, hogy ősszel veszek egyet.Milyen márkát javasoltok?
a használatának esetleg valami praktikája?
A Bosch mosogatógéppel nagyon jó tapasztalatom van.
A nagyobb gép legnagyobb haszna, hogy a lábasok, fazekak beleférnek. Ráboríthatók a tányérokra, így is megtisztulnak, tehát nem annyira helyigényesek, mint első pillanatban látszik. Ezeknek az edényeknek a tisztán tartása sokkal munkaigényesebb, mint a tányérok lemosása, ezért tanácsolom a nagy gépet.
Megszabadulni a mosogatásól körülbelül annyit tesz, mint megszabadulni a kézzel végzett mosástól. A textilszárító hozzá hasonló nagyszerű segítség. Az AEG nagyon bevált nekem.
Köszi a véleményeket!
Még azt szeretném kérdezni, hogy ha nagy befogadóképességűt veszek, és nem telik meg gyorsan, akkor ugye rászárad szennyeződés.Akkor is tisztára mosogat a gép? mondjuk másnap.
Szia!
Nekem INDESIT-em van, és nagyon jó, már kb. 5 éves, és nagyon jó.
Én általában, másnap reggel szoktam bepakoli a cuccokat, és rendesen elmossa. Persze, akármilyen is egy mosogatógép, 1-2 eszkösz mindig van, amit nem mos el rendesen. Én azt újra be szoktam tenni a következő karikával.De pl. mondjuk beszáradt tejbadara, vagy ilyen jellegű ételmaradékos edényt, érdemes kicsit beásztatni, de ezeket a dolgokat idővel, úgy is kitapasztalja az ember.
Köszi, azt hiszem, meggyőztetek, fogok venni.
Majd körülnézek a piacon, mennyibe kerül,és mekkora a külmérete egy 9-12 terítékesnek, mert a helyem a konyhában elég korlátozott.Tényleg, ahány terítékes, annyi ember komplett ebédjéhez valója belefér? Olyan hihetetlennek tűnik.De biztosan szuper dolog!
Köszi a segítséget mindenkinek!!
Nincs több kérdésem, mindenre, amire kíváncsi voltam, kaptam választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!