Lehetséges ez? Kiüthetik egymást? Létezik ilyen?
Lehet hogy egy olcsóbb mosószer jobban mos? 2 éve még egyedül laktam, tökéletes öblítő/mosószer illata volt a ruháimnak,még amit a szekrényből kivettem annak is, akár 1 hét után. Pedig nem mostam a legdrágább Ariellel és Silannal. Mióta összeköltöztem a párommal, nem tudok úgy mosni. Azt olvastam hogy van olyan mosószer és öblítő amik "kiütik" egymást és nem lesz jó illatuk. Igaz a gép is más, de létezik hogy az olcsó jobb volt? Térjek vissza?
Jártatok így?
Segítsetek! egy "kezdő" háziasszony volnék, így 24 évesen, 6 éve vagyok kapcsolatban a házimunkával, esküszöm egyre rosszabban megy :D
Sokan nem tudják, hogy a szoba levegőjének, páratartalmának, hőmérsékletének és a szekrény anyagának is nagy szerepe van abban, hogy a ruhák frissek és illatosak maradnak e hetekig a szekrényben, vagy néhány nap alatt átveszik esetleg az öreg dohos szekrény illatát.
Más lakás, más mosógép, más páratartalom a lakásban és más szekrény.
Lehet, hogyha ugyanarra a mosószer/öblítő kombinációra állsz vissza mint lánykorodban, akkor sem éred el ugyanazt a hatást...
Koszi koszi :)
Masodik: uj haz, uj mosogep, uj szekreny, kicsit szaraz a levego :) de az nem kellene hogy gond legyen mivel a ruha ahogy szarad pont hogy parasit....szoval a szekreny meg ilyesmi nem lehet gond....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!