Az apró kavicsot hogyan könnyebb eltüntetni?
Figyelt kérdés
Mifelénk a hó ellen ezt az apró szemű vackot szórják le, nem tudom, mi a hivatalos neve. Kiborító, mert ragad a cipőtalpra, teli van vele a lakás, a porszívó csak röhög rajtam, de nem szívja fel... naponta többször sepregetni meg mégsem szeretnék, pláne nem az egész lakást. Mi a megoldás?2017. jan. 13. 18:42
1/4 anonim válasza:
Vegyétek le a cipőt ha beléptek a házba.
2/4 A kérdező kommentje:
Te most... tréfálsz velem. Úgy képzeld el, mint a fenyőtű, a fenyőfa sem járkál a házban, mégis mindenütt ott van. Na most lábtörlő van az ajtó előtt és belépve az ajtó mögött is, rögtön az ajtó mellett a cipők helye, szintén lábtörlőn.... és ennek ellenére tiszta kavics minden.
2017. jan. 13. 19:17
3/4 anonim válasza:
Ez jutott eszembe elsőre. más megoldást nemtudok.
4/4 anonim válasza:
én is ezzel szívok, mert egy lakóparkban lakom, és a gondnok ezt szórja a kapun belül mindenhol só helyett, szóval az utolsó 50 méteren totál telemegy vele a cipőm talpa. iszonyat idegesít! na de az én megoldásom: egyrészt, ami már bekerült lakásba, azon szerintem már csak a söprés/feltörlés segít sajnos. másrészt pedig olyan cipőben megyek ilyenkor, aminek nincsenek kicsi recék a talpán (nyilván a sima cipőtalp a legelőnyösebb), így a lábtörlőn le tudom rendesen törölni, plusz van egy körömkefe betámasztva az ajtóhoz, ha mégsem jönne le, még a lépcsőházban lekefélem. szóval a lényeg, hogy még a lépcsőházban próbáld eltávolítani a talpról a kavicsokat. macerásnak tűnik, de igazából csak rá kell nézni a talpadra lábtörléskor, és ha kell, rásegíteni a kefével, még csak a kezed se lesz koszos. engem így már az se zavar, ha rajtam van induláskor a csizma, de még vissza kell mennem a telefonomért a hálóba, mert tudom, hogy jól le van tisztítva a talpa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!