Hol érdemes jó minőségű serpenyőt venni?
Boltot tudnátok ajánlani nekem.
azt vettem észre, hogy a tescoban, sparban olyan gyenge minőségűt kapok, gyenge szerkezetűt. Nekem igaz serpenyő kellene ami igazából jo minőség nem baj ha mondjuk egy darab kerül 15000ft ba.min 10000ft. Érdemesebb egy iylenbe beruházni mert ezek kissé tartosak birják az 1-2 évet vagy még tovább is akár.
ööö... előző vagyok. Lehet, hogy te nem kőműves serpenyőt keresel?
Ha konyhait, akkor elnézést, de már megnyomtam a küldést, mire kapcsoltam, hogy félreérthettem... Bocsi! :-)
Itt nézz szét:
Én legutóbb tepsit vettem tőlük. [link]
Kenyér és zsemlye sütésre használom. Abszolút megelégedéssel használom. Első használat előtt alaposan elmostam, majd egyetlen csepp olajjal az egész hóbelevanc belsejét atkentem. Azóta sem tapad le benne a kenyér, vagy a zsemle.
Nem olcsóak, de valóban tudják azt amit leírnak róluk. De pontosan be kell tartani a használati útmutatót!
A zsibin (bolha piac)vettem legmárkásabbakat,talán negyed áron.
Még használva is alig voltak .
Én most kaptam karácsonra páromtól egy tefal kerámiaserpenyőt, 10ezer Ft. volt az extremdigital-ban... nagyon jó! igaz 30cm, kicsit nagy :D
ilyen csak lilába az enyém: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!