Bazita kérdése:
Lábas/fazék folyamatosan leég?
Figyelt kérdés
Mostanában szinte mindig leég a lábasom és fazekam, alacsony láng mellett is. Meg lehet valahogy javítani őket, hogy tovább legyenek használhatóak?2016. dec. 23. 22:25
1/6 anonim válasza:
Ezt nem egészen vágom? Hogyhogy leég? Benne az étel? Vagy mi?
2/6 anonim válasza:
Milyen anyagból van és milyen a bevonat? Talán lekopott a bevonat. A zománcaba pedig ha egyszer beleég valami, ki lehet dobni.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, az étel ég az aljára.
Mind a kettő fém, a lábasnál látszik, hogy sérült a bevonat. Arra vonatkozik a kérdés, hogy ezt lehet-e valahogy javítani.
2016. dec. 24. 13:58
4/6 anonim válasza:
Én is rendszeresen használom édesanyám több tízéves ütött-kopott zománcú edényeit, attól biztos nem ég le. Viszont általában használok alá lángelosztót, ilyesmit:
Persze csak feltételezem, hogy gázzal főzöl. Ha ez sem válik be akkor vegyél szendvicstalpú edényeket. És persze kavarni-kavarni! :)
5/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyen anyagú, csak akkor tud leégni a lábos, ha nincsen közte és az étel között "közvetítőfolyadék"!!
Azaz olaj, víz, alaplé stb...
6/6 anonim válasza:
* ill. nem kevergeted és leül az aljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!