Bőrkanapéról hogy kaparjam le a bőrt? A szövetet hogyan tisztítsam?
Figyelt kérdés
Van egy kanapém, amit áthúztak, de nagyon rossz a bőr minősége, pattog le folyamatosan. Takargatom, de egyrészt mindenhonnan a darabkákat szedegetem, másrészt a takarók vagy nagyok, vagy kicsik, semmi nem jó... Azt néztem, hogy a bőr alatt a szövet teljesen jó, talán érdemes lenne lekaparnom, de nem tudom, mivel álljak neki, mi az, ami magát a szövetet azért nem szedi szét. +ahol már lejött, ott tele van kávé és kakó foltokkal (2 pici gyerek... :) ), azokat vajszínű szövetből hogy szedjem ki?2016. nov. 20. 14:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem hívd vissza azt aki áthúzta, és mutasd meg neki hogy fél/egy év után így néz ki a kanapé, lesz szíves valamit kezdeni vele. Mondjuk áthúzhatná újra, normális alapanyagból. Persze, ha még garanciaidőn belül vagy.
2/6 anonim válasza:
Más részről, neked nem bőrkanapéd van, mert a bőr alatt nincs semmiféle szövet. Ha szövet van alatta, akkor az műbőr és nem bőr. Műbőr pedig lényegesen gyorsabban megy tönkre ugyanolyan igénybevétel mellett, mint az igazi bőr.
3/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam visszahívni, a telefont fel sem veszi, papírt nem kaptam, így címet sem tudok. Nem szeretnék annyit kínlódni vele, feljelentgetni, rohangálni, inkább használom még egy kicsit így a kanapét, aztán úgyis le szeretném cserélni, mert költözés után más kialakítású kell. Addig viszont rendbe szeretném rakni.
2016. nov. 20. 15:01
4/6 anonim válasza:
Biztos nem kínlódnék, ha amúgy is lecserélésre kerül,
addig is vennék egy szép, nagy plédet, vagy ágytakarót,
elfedni a csúnya részeket, ha elkoszolódik, ki is lehet mosni. :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem is hagyd a túróba, takard le egy pokróccal és kész. Kár vele vesződni.
6/6 A kérdező kommentje:
Hol lehet kapni normális áron akkora méretű takarót, ami egy 2 személyes és egy 3 személyes kanapét teljesen letakar?
2016. nov. 22. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!