Hogyan lehet a szőnyeget kitakarítani?
Sziasztok!
Lehet, hogy fura kérdés, de légyszi segítsetek.
Az a helyzet, hogy 4 gyerkőc mellett kevésnek bizonyult a nyár végi szőnyegsikálás, már most koszos, foltos.... Ugye van rajta kiöntött üdítő beszáradt foltja, ceruza és filc folt, ragasztó, meg pár lábnyom. Most nem takaríthatom vízzel vagy vizes cuccal, mert nem szárad. A porszívó vagy partvis kevés hozzá.
Van olyan módszer, amivel szárazon ki lehet takarítani? Nem baj, ha nem lesz teljesen foltmentes, csak legalább tisztább, mint most.
Hallottam olyanról, hogy szódabikarbónát kell belekefélni szárazon, majd felporszívózni. Van ez a rázós Vanish por, ami hasonló.... De ezek jók valamire?
Tudnátok tippeket adni?
Köszi előre is!
Én próbáltam a porokat, amiket reklámoznak. Semmit sem ér. Kb. 6x fel kell utána porszívózni, közben állandóan porzsákot cserélni, és akkor talán kijön belőle. Az eredmény meg szinte semmi. Szóval nem éri meg.
Mi szőnyegmosóba vitetjük el. Ha erre nincs idő, akkor víz+öblítő és ebbe mártom a körömkefét és végigkefélem. Persze úgy, hogy ne legyen nagyon vizes. De lehet víz+ecettel is, csak az büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!