Mosógépem dobját mivel, és hogyan tisztítsam meg? Kapcsoljak be ruhák nélkül egy mosást?
Figyelt kérdés
Domestosos vízzel töröljem át, utána indítsam el ruhák nélkül?
Az a barna trutyi mi lehet rajta? Mármint a dobon? Vízkő?
Olyan büdi az egész :(
2010. ápr. 27. 10:55
11/13 anonim válasza:
Én 2l 20%os ecetet öntök bele tisztán, benn hagyom egy napig,utána mosok pl ágyneműt. Az ecetszag elillan gyorsan,fertőtlenít is,a mosógép pedig szép tiszta lesz tőle.Calgont el lehet felejteni!
12/13 A kérdező kommentje:
bocsi, még egy kérdés, a dobba bele kell önteni, vagy zárja be az üres dobot, és arra öntsem az ecetet????
2010. máj. 1. 09:54
13/13 anonim válasza:
Természetesen a dobba kell beleönteni,majd lezárod,mert nagyon ecetszag lenne a lakásban.Én nem szoktam üresjáratban átmosni, hanem mint irtam,egy nap pihi után kimosok egy adagot,és annyi.Amúgy az ecet sokmindenre jó,tisztit és fertőtlenit,jobb,mint a hagyományos drága vizkőoldók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!