Van a kezemen egy textil karkötő, amit nem tudok levenni. Hogy tudnám kimosni? Kezd büdös lenni.
Szerintem is a baciktól lesz. De ezt nem fogod tudni megszüntetni semmilyen csodaszerrel, legfeljebb időlegesen. A textil ahogy dörzsölődik a csuklódon, a szálai közé zárja a lehámló bőrödet, ami víz mellett kiváló táptalaj a baktériumoknak, amik persze el is kezdik eszegetni a leváló hámrétegedet. Vizet pedig akkor is kap, ha nem fürdesz, hiszen a bőröd folyamatosan párologtat, ami lecsapódik a karkötőn. A bacik végterméke (bacikaki) és a megdöglő bacik adják a büdös szagot. Szellőzni meg nem nagyon tud, mert elég szorosan lehet a csuklódon, ha nem tudod lehúzni róla.
Szerintem is jobban jársz, ha leveszed és a szögre akasztod a karkötőd, mert gondolom érzelmileg kötődsz hozzá.
Tegnap este megcsináltam az ecetes áztatást és most sokkal jobb. Ha tényleg menthetetlen, akkor levágom, mert semmi értelme, ha büdös :D de most akkor kicsit próbálgatom így. mennyi idő alatt büdösödik vissza :)
Amúgy mintha szebbek lennének a színei, így az ecetes víz után, de lehet csak beképzelem :p
Kisfiam lábán van lúdtalp ellen tapasz. Légáteresztő. Rendesen fürdés közben beszappanozom, alaposan megmosom, leöblítem. Itatgatva törlöm. És minden este hajszárítóval megszárítom.
Hetente cserélik.
Egy kis tálba öntöttem 20%-os ecetet és vizet és abba lógattam csak a csuklómat. Szóval nem kellett az egész kezem :D
Amúgy még most ennyi nap elteltével sincs szaga. Szóval jól alakul :) Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!