Domestos mennyire hatásosabb a kórokozók ellen?
Minél hatásosabb? Ha a kérdés az, hogy hatásos-e kórokozók ellen, akkor igen, hatásos.
Én a fürdőszobát, WC-t azzal takarítom. Nem kell belőle sokat használni, mert nagyon tömény, sokáig elég egy flakonnal.
Hatékony.Én fürdőszobában használom, wc, mosdókagyló, zuhanyzó.Ebédlőben, konyhában stb. ritkábban használom, de szoktam, hisz bacik itt is vannak, de fürdőszobában 2 naponta.
Csak a szagától kapok hányingert, bármelyiket is próbáltam eddig, mind irritáló.Most kétfajtát tartok belőle, a zöldet és a fehéret.Zöldet használom a wc-hez, fehéret minden máshoz.
Van sokféle fertőtlenítőszer, egyik a háztartásokban használt az aktív klór tartalmú szerek mint hypo, Domestos, clorox stb. Az aktív klór ami benne van az a nátrium-hipoklorit nevű összetevő ami a Domestos nátrium-hipoklorit tartalmát nézve laboratóriumi célokra is használatos töménység. A nátrium-hipoklorit minden ismert kórokozót oxidál, vírusokat, baktériumokat és minden mást is. Általánosan nem kell sok belőle, egy 800 g vízhez 200 g Domestos annyi aktív klórt tartalmaz amivel elég komoly kiömlött biológiai anyagokat lehet fertőtleníteni. Annyi általában nem is kell, elég bőven 1 literbe 0,5 dl Domestos ha valamit kezelni szeretnél. (Cipőtalpat pl általában nem kell csak ha kivételesen indokolt.)
A Domestos ajánlása:
Általános fertőtlenítésre 120 ml Domestos / 5 l víz / 30 perc behatási idő. Ennyi elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!