Miért nem lesz tiszta a WC kefe?
Figyelt kérdés
Nagydolog után lehúzom a WC-t, ezután a maradék nyomokat eltüntetem a WC kefével, majd lehúzom még egyszer a WC-t, és közben a nyílásba tartom a kefét, hogy leöblítsem. Majd visszateszem a helyére. De mégsem lesz teljesen tiszta. Valamit rosszul csinálok?2016. okt. 11. 18:54
11/16 anonim válasza:
Á!
A legjobb, ha veszel teflonos öntisztulósat..
12/16 anonim válasza:
Kérdező! Én bizony oda is dörgölöm, mikor hova, hogy lejöjjenek róla a maradványok..
Illetve pro tipp: egy kevés domestos vagy más wc tisztítót tehetsz a kefe tartójába, ez segít leoldani a koszt róla, és könnyebbé teszi a sikálást is! :)
13/16 anonim válasza:
en kb 6 havonta veszek egy ujat. amugy egyszeruen van egy regi vodrom es Neha beleteszem domestosos vizbe es par ora utan teljesen tiszta.
14/16 anonim válasza:
Hiába van műanyag nyele és műanyag sertéje. Alapvetően ugyanúgy készül, mint egy üvegmosó kefe. Azaz a műanyag sertéket vasdrótból csavart szerkezet fogja össze, majd ezután a nyél részt a vasdróttal együtt műanyaggal vonják be (eltűnik a vasdrót). A nyelet adó műanyag és a serték azonban nem szervülnek össze, pici hézag marad közöttük, ott pedig a víz beszivárog a vasig, kialakul a rozsda stb.
15/16 anonim válasza:
Én például erőteljesen forgatom oda-vissza, miközben a lefolyónyílásban tartom és zubog rá a víz. És ha a WC domestosos sikálása közben megtisztul, akkor oké, ha nem, inkább kicserélem.
16/16 anonim válasza:
Én kakilás előtt szoktam egy darab vécépapírt dobni a vécébe, akkor arra megy a dolog, azzal együtt lehúzom, és tiszta marad a csésze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!