Létezik olyan porszívó, amit nem kell kirázogatni, ha megtelik a zsák?
Értem :)
Ugy látszik, létezik olyan porszívó, amilyenre gondoltam
Először mi is papír porzsákosban gondolkodtunk, mert kényelmes, de amikor megnéztük a porzsák árakat...
Nálunk vidéken nagy por van, 1-2 porszívózástól megtelik a zsák, és kicsit durva lenne ilyen áron hetente cserélni.
Aki gazdag, annak hajrá, de egyébként egy vagyon.
13 ezerért volt akcióban egy Zanussi, gagyit nem akartam, így ezt majdnem megvettük. Odajött egy eladó, mert látta, hogy tanácstalanok vagyunk. Lebeszélt róla.
Ezeknek az olcsóknak nem valami jó a szívóerejük, vagyis keménypadlóhoz lehet, de nálunk szőnyeg is van.
Azt mondta, 20 alatt ne vegyünk, mert meg fogjuk bánni.
Nem akart rábeszélni, hogy ott azonnal vegyük meg náluk, csak tanácsot adott.
Amúgy sem akartam túl olcsót, mert ha minden OK, akkor 10 év múlva is tudok ezzel porszívózni, így megéri a rá költött pénzt.
De visszatérve a tervezéshez.
Ne haragudj, de ez egy vicc.
Tervezni akarsz, de nem értesz hozzá.
Nem tudod, hogy mit és hogyan.
Egy névtelen oldalról gyűjtenéd be az ötleteket, hogy abból csinálj egy terméket, amit aztán levédetsz vagy eladsz?
Ébredj, bilibe lóg a kezed.
Mint amikor megkérdezik ugyanezen az oldalon, hogy hogy lehet kevés munkával sok pénzt keresni. Vagy otthonról milyen munkákat lehet végezni.
Ébredjetek már fel, ha lenne ilyen, mindenki ezt csinálná.
Nem vagy feltaláló, és ha valakinek lenne egy ilyen ötlete, jó pénzért eladná.
Mármint a terveket.
Mert agyalni lehet.
Pl. hogy vágjunk úgy kenyeret, hogy ne legyen morzsa?
Egyébként nekünk van egy háztartási eszközünk, amiről még sosem hallottam, hogy létezne. Én találtam ki, a párom megvalósította.
Az, hogy én nem hallottam róla, még nem jelent semmit, ezért rákerestem google-ban. Egyetlen találat sincs rá, mintha nem is létezne ilyesmi.
Szóval levédethetném, eladhatnám, gyárthatnám.
Mivel hasznos, biztos lenne rá kereslet is.
És biztos vagyok benne, hogy egy csomó háztartásban vannak olyan ügyes megoldások, amiket üzletszerűen lehetne csinálni.
De ehhez, hogy itt begyűjtsd a "műszaki terveket", aztán azt mondd, hogy ezt te tervezted, ehhez pofa kell.
Köszi a tippet, majd akkor jó pénzért eladom az ötleteimet ;)
Egyébként 21 éves korom óta vállakozó vagyok, folyamatosan vállalkozásokban gondolkozok, nem alkalmazotti állásokban, ahol 8 orat robotolok annak, akinek volt egy jó ötlete :))
Egy tippet ajánlok még neked, nem kell mindig érteni ahhoz, hogy hogyan kell megvalósítani a terveket/ feltalálónak lenni, egy jó ötlet kell, es majd megkeresem a megfelelő embereket hozza...
Szevasz, jo munkát!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!