Elke kérdése:
Segítség! A hugomtól kaptam egy 2 éves sarokgarnitúrát, mert mást vettek. Sajnos zigarettefüst szaga van. Naponta többször spriccelem be Febree-sszel. Egy hét után is érzem a zigarettafüst szagot. Kinek van egy jó ötlete?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 07:28
1/9 anonim válasza:
sajnos nem túl sok. előbb utóbb biztos, hogy eltűnik majd ez a szag. vannak kárpittisztító cuccok, de a füst mindenhova bemegy, a tisztító meg nem...
2/9 anonim válasza:
csak szellőztetéssel fog elmenni a cigiszag, ha teheted tedd ki nyáron a szabad levegőre
3/9 anonim válasza:
ecetes vízzel teli tálat rakjál alá-felé-mellé, ahová tudod és zárd be a szobát. hagyd egy éjjelen keresztül ott, és másnap nagyon alaposan szellőztess ki.
4/9 Harmoka válasza:
Esetleg az ecetes vizes szivaccsal vagy kefével kicsit át dörzsölheted, a színét is felfrissíti és a szagot is elveszi.
5/9 anonim válasza:
nedves porszívó. nálunk 5000-ért kihozzák,kárpittisztítanak,hazamennek.
6/9 anonim válasza:
Nem sok jóval biztatlak, mert ha Te nem dohányzol, bármit csinálsz vele, mindig érezni fogod .Ugyanis nem csak a kárpit, de a fa rész bevette a szagot. Mi használt autót vettünk, abban (mint utólag kiderült) néha dohányoztak. Többször ki lett már tisztítva a kárpit, a férjem nem érzi, de én igen, főleg ha hosszabb ideig utazunk benne.
7/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választért.Mindent kipróbálom.Még 1x köszi
2010. ápr. 22. 05:49
9/9 A kérdező kommentje:
A garnitura még mindig füstszagú, den már nem annyira mint amikor kaptam.Mindent kipróbáltam és naponta többször ecetes vizzel spriccelem be. Majd csak elmúlik. :-)
2010. ápr. 28. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!