Megszoktátom emelni a láncfűrész lapot, amikor meghúzzátok a deknin a csavarokat? Megkell emelni a lapot vagy inkább úgy jó ahogy áll?
Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 21:35
1/4 anonim válasza:
Nekem az eladó anno azt mondta,hogy emeljem,-így azóta emelem.13 éve. Husqvarna 137-s.
2/4 anonim válasza:
A láncfeszesség be van állítva, a lap megemelésével ez megváltozik. (Használat közben helyrerázódik, ami megint nem egészséges, ha változik menet közben a feszesség.)
3/4 anonim válasza:
Épp ez az!
Használat közben amúgy is felmegy,ameddig lehet,tehát inkább eleve emelve szorítom meg.
És megemelem...azután állítom a kellő feszességet...majd húzom meg a csavarokat,-és nem fordítva.
4/4 anonim válasza:
De lerázódik (lehúzza a lánc), mert semmi nem tartja abban a helyzetben. Aztán már egyből laza a lánc.
Mondjuk, azt nem értem, amit írsz. A csavarok meghúzása után nem lehet láncot feszíteni. Legalábbis, az én 3 fűrészemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!