Mennyi ideig megy a mosogatógépetek?
Most vettünk egyet,de akárhova állitom rengeteg ideig megy...a leírásban nincs időtartam csak fok.
A gyorsmosás is már 1 orája megy és a felénél sincs még...
A kapcsolója rossz és nincs hozzá alkatrész :(
Hát már a párom is megtanulta,hogy ilyen dolgokat nem szabad használtan venni... Aki eladta meg röhög a markába milyen hülyék vagyunk :/ de olyan gonosz tudom valószinű nem érdekelte de látta (egy családanya volt)/, hogy ott van velünk a másfél éves lányunk.
Aztmondta a szerelő ne indítsuk be. Nem tudom miért.
A párom bedühödött holnap vesz az euronics-ba egy újat amin van garancia :/
"hogy ott van velünk a másfél éves lányunk."
És ennek mi köze van egy használt háztartási gép vásárlásához?Egyébként az ilyet még a helyszinen ki kell próbálni,vagy ha nem megoldható min 1 nap kipróbálási garanciát kérni rá.
Ne az Euronicsbe vegyetek, ott a legdrágább...
Mi Media Marktba vettük. A hűtőt meg veben rendeltük.
Köszönöm, de ott most olcsóbban találtunk mint a media-ba.
Az egyik előzőnek üzenem aki azt kérdezte mit számít, hogy ott a gyerek...
Ennyit az emberségről...sose tudnék átverni senkit. És azt gondolom mégszomorúbb ha ezt egy olyan családdal teszik akinek mondjuk lett volna mire vagy kire költeni ezt a pénzt. Látom Te sem vagy külömb ha ezt nem érted.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!