Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyi ideig megy a mosogatógé...

Mennyi ideig megy a mosogatógépetek?

Figyelt kérdés

Most vettünk egyet,de akárhova állitom rengeteg ideig megy...a leírásban nincs időtartam csak fok.

A gyorsmosás is már 1 orája megy és a felénél sincs még...

#Mososgatógép
2016. aug. 16. 14:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
mert? :O mi a baja?
2016. aug. 19. 11:26
 22/31 A kérdező kommentje:

A kapcsolója rossz és nincs hozzá alkatrész :(

Hát már a párom is megtanulta,hogy ilyen dolgokat nem szabad használtan venni... Aki eladta meg röhög a markába milyen hülyék vagyunk :/ de olyan gonosz tudom valószinű nem érdekelte de látta (egy családanya volt)/, hogy ott van velünk a másfél éves lányunk.

2016. aug. 19. 13:45
 23/31 anonim ***** válasza:
és ha igy használnád? hadd menjen sokkal több áramot nem fogyaszt
2016. aug. 19. 16:03
 24/31 anonim ***** válasza:
családi összejövetelen gyorsan megtelik, nagy fazekak sok tányér és azokat amiket nem akarsz/bírsz kézzel elmosni berakod és induljon a mandula :D vízzel egyáltalán nem fogyaszt többet, árammal meg a legminimálisabbal... ééés és alapból jobban szeretem a hosszabb programot( éjszaka megy) legalább biztos tiszták az edények... :) + még egy előny, ha neked is egy tálcás mosogatód van, akkor biztos tudod, h az edényszárító nem a legpraktikusabb... megáll a víz az aljában, a poharak alja ha beleér a vízbe foltos....stbstbstb ha pedig öblítés után bedobod őket a gépbe mondjuk este és rácsukod az ajtót, akkor reggel szép pöttymentes poharakat veszel ki :D utána meg kilehet a vízet szivattyúzni az szerintem neked se sok idő.. :) de nem feltétlen muszáj ha pár edény száradt :D
2016. aug. 19. 16:53
 25/31 A kérdező kommentje:

Aztmondta a szerelő ne indítsuk be. Nem tudom miért.

A párom bedühödött holnap vesz az euronics-ba egy újat amin van garancia :/

2016. aug. 20. 21:29
 26/31 anonim ***** válasza:

"hogy ott van velünk a másfél éves lányunk."

És ennek mi köze van egy használt háztartási gép vásárlásához?Egyébként az ilyet még a helyszinen ki kell próbálni,vagy ha nem megoldható min 1 nap kipróbálási garanciát kérni rá.

2016. aug. 20. 22:52
 27/31 anonim ***** válasza:

Ne az Euronicsbe vegyetek, ott a legdrágább...

Mi Media Marktba vettük. A hűtőt meg veben rendeltük.

2016. aug. 21. 00:27
 28/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de ott most olcsóbban találtunk mint a media-ba.

Az egyik előzőnek üzenem aki azt kérdezte mit számít, hogy ott a gyerek...

Ennyit az emberségről...sose tudnék átverni senkit. És azt gondolom mégszomorúbb ha ezt egy olyan családdal teszik akinek mondjuk lett volna mire vagy kire költeni ezt a pénzt. Látom Te sem vagy külömb ha ezt nem érted.

Szép napot!

2016. aug. 21. 10:29
 29/31 A kérdező kommentje:
*Különb
2016. aug. 21. 10:37
 30/31 anonim ***** válasza:
mennyiért vettétek használtan?
2016. aug. 21. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!