Panelből családi házba DE CSÓTÁNY NÉLKÜL! Hogy oldjam meg?
Keress egy rovarirtó kft-t és tőlük vegyél ötletet.
Azt tudom, hogy a szúkat úgy lehet kiirtani a bútorból, hogy szinte légmentesen lefóliázzák, aztán aláfújnak valami szert és lezárják.
Lehet hogy össze kellene csomagolnod a cuccaidat, aztán lefújni és csak kirázni belőle a dögöket.
De nem tudom, hogy van-e ilyen szer és nem tesz-e kárt a cuccaidban...
Szia!
Énnekem sajnos volt szerencsém kiköltözni ilyen lakásból.Én minden darabot egyenként átnéztem kiráztam,stb és azonnal zacskóba lezártam ragasztószalaggal jó erősen és lyukmentessen. Nagyon sok munkába került de megérte.A bútorokat eladtuk,mert bele is petézhetnek.Egy dolog maradt el a fonott karkosaram azt simán vittem le, és az utcán amikor felborult akkor láttam , hogy kb 10 csótány üldögél az alján a perem részen.Hiába dolgoztam a csótányirtóknál nem tudtam a lakásból se kiirtani.Azért is adtuk el a lakást 5 hónap múlva miután beköltöztünk.Egyébként hiába fújatod be a bútorokat az írtokkal csak a pénzt fogják elkérni, meg jól megindulnak tőle a bogarak a lakásba gondolom nem hiányzik,hogy még több legyen belőle.Remélem tudtam segíteni, sok sikert és csóti mentes költözést kívánok!
Utolsó vagyok. A munkahelyemen egy ilyen csapda egy hétvége alatt több, mint 70-et megfogott. Sztem OBI-ban is kapható.
Ja, és nem ügynök vagyok :)
A férjem azt mondta, hogy régen a katonaságnál úgy csinálták a gyanúsabb egyének ruháinak fertőtlenítését, hogy betették egy nylon zsákba (ne legyen rajta lyuk) majd utánadobtak egy formaldehiddel meglöttyintett vattacsomót, és jól lezárták.
Nagyon fontos, hogy amikor kinyitották a zsákot, a benne levő gázt NEM SZABAD BELÉLEGEZNI.
Állítólag mindent irt.
Azért nézz utána ha ezt választod megoldásnak, mert férj régen volt már katona, én nem tudom, lehet-e formaldehidet kapni csak úgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!