Kimostam a szőnyegeimet es most ázott kutya szaguk van. Mit csináljak?
Ezek kisebb szonyegek. Eddig kezzel mostan , de vegul befert a mosogepbe. Nem tudom, hogy igy jobb lesz e az illata. Sajnos nem kertes hazban lakunk, igy a napot sem tudom megoldani egesz napra, nemhogy a slagot :(
De koszonom a segitseget
En is mostam mar kisebb szonyegeket a mosogepben. Pl. Wc szonyeg, furdoszoba szonyeg, rongyszonyeg.
Ugyan ugy raktam hozza a mososzert es az oblitot is, mint a ruhakhoz. De nekem nem lett budos. En nem napon szaritottam. Telen a radiatoron. De van hogy csak letettem a kore. Vagy kitettem a teraszra. Es nem lettek budosek. Oblitot tettel hozza? Nem felejtetted veletlen a gepbe a szonyeget fel oranal tovabb? En akkor szoktam ugy jarni, hogy budos lesz valami mikor a gepbe felejtem.
Akkor lehetseges, hogy nem tisztult meg rendesen a kezi mosas kozben?
Akkor is szokott tisztatalan szag lenni. A mosogepen nekem van olyan program, ami lassabban forgatja a ruhakat,ez altal kimeletesebb, asszem ez a fuggony program. meg ha lentebb veszed a centrifugat kb 700ra akkor az is kimeletesebb hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!