Fűkasza vásárlás, milyen márka, mekkora legyen?
Kezdésnek: Imádok fűkaszával és fűrészekkel dolgozni, saját magamnak vágok, fűrészelek mindent.
Az egyik hétvégi házba szeretnék egy fűkaszát venni.
Mivel amit a kezdéshez írtam, így vannak tapasztalataim.
Vettem egy kis, egy 1,1 LE-s husqvarnat a másik nyaralóba, de ott gyakran vagyok, s nem nől meg méteresre a fű, ezért gondom nincs.
Na de ebbe a nyaralóban tényleg nem vagyok sokat, s nem szeretnék sokat rá sem költeni.
Szóval egy kisgép, évi 2-3 használatra 400 nm-en kb, méteres fűre. Azért nem hívok embert, mert én szeretem csinalni, de már igy is sokat költöttem ezekre a gépekre, szóval a feladatra alkalmas legolcsóbb gépre lenne szükségem. Márka-minőség most nem játszik.
Gondolkodom rajta, köszönöm.
Még gondolkodom h évente 2 alakalomra megéri-e.. Ebben a nyaralóban leggyakrabban télen vagyok(mátra, sípark), de nyáron is megfordulok a barátaimmal grillezgetni.Nem tudom megéri-e.
"FUXTEC FX-MS152 2in1 Motoros fűkasza"
Ilyet vettem végülis 43 ezer Ft-ért + egy stihl damilfejet vittem hozzá otthonról. A hangja picit furi volt, egy tanknyi benzint hagytam neki bejáratásra. Mivel múltkor csak azért mentem oda, hogy lenyírjam a már méteres füvet, ezért most ahogy megvettem kipróbáltam 30 centi volt kb. 75%nál jobban nem nyomtam neki, bár a stihl és husqi után fura volt a hangja, de működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!