Mit tegyek ha belemostam két zsepit egy mosógépnyi fekete ruhába?
Figyelt kérdés
nagyon szöszös nincs valakinek valamilyen jókis ötlete, hogy hogyan lehetne róla leszedni?2016. máj. 23. 21:14
1/5 anonim válasza:
Várd meg, amíg teljesen megszárad és jóóóó alaposan rázd ki! Nálunk rendszeresen előfordulnak ilyen balesetek (előzménye: "Szívem, ugye kiürítetted a zsebeid, mielőtt etetted a ruhákat a szennyesbe?" "Hát persze, nyugodtan moshatod!" :D ), és teljesen jó ez a módszer. Ha némelyik nagyon tapadós lenne, azt leszedem szösztelenítő hengerrel.
2/5 anonim válasza:
Száradás után egy erős szőrű ruhakefével le lehet kefélni.
3/5 anonim válasza:
Bár nem segít,-de én erősssen káromkodni szoktam.=D
4/5 anonim válasza:
Legközelebb ne hidd el bemondásra senkinek, hogy minden zseb ki van ürítve. Aki bepakol a mosógépbe, az egyesével minden zsebet fordítson ki, és rázza ki a zsebekben felgyűlt szöszöket is!
Amúgy lehet szösz összeszedő ragacsos hengereket kapni:
5/5 anonim válasza:
Szösz szedő henger lehet talán a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!