Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Bevált a gőztisztító gép,...

Bevált a gőztisztító gép, oldja a koszt, a zsírt, eltávolítja a penészt?

Figyelt kérdés
Voltam egy termékbemutatón,ahol többek közt ezt reklámozták. Meg hogy vegyszer nélkül takarít, szinte sterilizál, és még a hűtőt is l e lehet vele olvasztani./ számjegyű volt az ára...
2010. ápr. 9. 22:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Most őszintén a víz hogy a fenébe oldja a zsírt.Hogyan ölné meg a penészt?Az előbbihez zsíroldó vegyszer kell az utóbbihoz meg klórtartalmú anyag. A vízkövet meg sav oldja a gőz inkább rögzíti. Sorozatos kémiai hazugságok hangzanak el.
2010. ápr. 9. 22:27
 2/14 anonim ***** válasza:

Nagyon megéri!!! Annak, aki eladja.

Egyébként én sajnos bedőltem, egy kazal sz@rt ér.

2010. ápr. 9. 22:37
 3/14 A kérdező kommentje:
Én is kételkedtem,nem vettem meg, drága is volt nagyon. Azért kérdezlek titeket, hogy mik a tapasztalataitok erről...
2010. ápr. 9. 22:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt mondták:" a sütőt lehet vele tisztítani,stb,meg mindent és ezáltal megspóroljuk a vegyszerek, tisztítószerek árát. Drága a gép, de visszajön az ára"...:)
2010. ápr. 9. 22:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, melyikről van szó, én a Monster1200-at vettem meg, egy kalap kaka. A barátnőm vett egy Braun-t, az 1400 wattos, az is egy rakás szemét. Ha nem csinálnák vele a reklámban azt, amit itthon nem lehet vele megcsinálni, nem is akadnék ki... Persze, amig l.szar van, addig veréb is lesz :((
2010. ápr. 9. 23:15
 6/14 anonim ***** válasza:

"Azt mondták:" a sütőt lehet vele tisztítani,stb,meg mindent"

Te is ugyanezt mondanád, ha el akarnád adni.

Fúr, farag, cigarettát sodor.

Hidd el, egy repedt fingot nem ér egyik sem márkanévre való tekintet nélkül.

2010. ápr. 9. 23:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja, azt hiszem, egyszer a Juszt László csinált műsort erről, hogy a csoda-mosogatószer egy cseppje hogy varázsol újjá fél mp alatt egy leégett serpenyőt a reklámban :)) Azt hiszem, a veresegyházi asszonykórus segített neki.. Nos, ők kb. húsz percig sikáltak keményen, mire olyan lett nekik a serpenyő, mint a reklámban fél mp alatt... Hát erről ennyit. Soha, semminek nem fogok bedőlni ezek után.
2010. ápr. 9. 23:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondták:" a sütőt lehet vele tisztítani"

Ezt hívják az ostoba felelőtlen hozzánemértő veszélyt okozó magatartásnak!Gondoljátok el a gőz a leégett koszból fellazít valamit. Igenám de fúj, és csak az hiányzik hogy befújja a koszt a sűtő égőfejébe és ott dugulást okozzon ahol a gáznak akadálytalanul kellene áramlania. Életveszélyes helyzetet teremhet egy dugulás! Milyen végzettségű emberek akik ilyen felelőtlen hozzánemértő "tanácsokat" adnak?

2010. ápr. 10. 09:43
 9/14 anonim ***** válasza:

A bemutatókon mit mutatnak be?

Konkrétan megtisztított egy koszos, ragacsos tárgyat?

Nálam járt egyszer egy csodaporszívós ügynök. Azt gondoltam, milyen jó lesz, ha bemutatja a kárpittisztítást. Hát meg is csinálta egy kefefejnyi területen. De közben végig dicsérte a gépet, az áráról azonban hallgatott. Végül a férjem döntött, hogy nem kell a gép...,ha esetleg a csaj a fél kanapét megtisztította volna, meggyőzhetett volna. De nem véletlenül csinálta, hogy csak itt-ott mutatott valamit. Annyi ideje nem volt, hogy alapos munkát végezzen. Van olcsó, egyszerű gőztisztítóm, szoktam használni, de van, amikor egyszerűbb, gyorsabb hagyományos módon nekifogni a takarításnak.

Majd akkor vegyél drága gépet, ha valaki nálad, a lakásodban maga elvégzi rövid idő alatt, tökéletesen a csodagéppel a nagytakarítást.

Engem csak ez győzne meg. / és az elérhető ár.../

2010. ápr. 10. 10:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egyszerű gőzkacsám (vagy gőzpingvin, ki hogy ismeri) van. A sütőtisztítás annyiban igaz, hogy a gőz fellazítja a ráégett trutyit, ezáltal sokkal könnyebb letakarítani. Vízkövet nem próbáltam, mert nem kellett. Hűtőt nyilván le lehet olvasztani gőzzel. Viszont nagyon könnyű vele pl. csempét takarítani. Ez csak 5 e. Ft volt, ennyit még rááldoztam.
2010. ápr. 10. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!