Bevált a gőztisztító gép, oldja a koszt, a zsírt, eltávolítja a penészt?
Nagyon megéri!!! Annak, aki eladja.
Egyébként én sajnos bedőltem, egy kazal sz@rt ér.
"Azt mondták:" a sütőt lehet vele tisztítani,stb,meg mindent"
Te is ugyanezt mondanád, ha el akarnád adni.
Fúr, farag, cigarettát sodor.
Hidd el, egy repedt fingot nem ér egyik sem márkanévre való tekintet nélkül.
"Azt mondták:" a sütőt lehet vele tisztítani"
Ezt hívják az ostoba felelőtlen hozzánemértő veszélyt okozó magatartásnak!Gondoljátok el a gőz a leégett koszból fellazít valamit. Igenám de fúj, és csak az hiányzik hogy befújja a koszt a sűtő égőfejébe és ott dugulást okozzon ahol a gáznak akadálytalanul kellene áramlania. Életveszélyes helyzetet teremhet egy dugulás! Milyen végzettségű emberek akik ilyen felelőtlen hozzánemértő "tanácsokat" adnak?
A bemutatókon mit mutatnak be?
Konkrétan megtisztított egy koszos, ragacsos tárgyat?
Nálam járt egyszer egy csodaporszívós ügynök. Azt gondoltam, milyen jó lesz, ha bemutatja a kárpittisztítást. Hát meg is csinálta egy kefefejnyi területen. De közben végig dicsérte a gépet, az áráról azonban hallgatott. Végül a férjem döntött, hogy nem kell a gép...,ha esetleg a csaj a fél kanapét megtisztította volna, meggyőzhetett volna. De nem véletlenül csinálta, hogy csak itt-ott mutatott valamit. Annyi ideje nem volt, hogy alapos munkát végezzen. Van olcsó, egyszerű gőztisztítóm, szoktam használni, de van, amikor egyszerűbb, gyorsabb hagyományos módon nekifogni a takarításnak.
Majd akkor vegyél drága gépet, ha valaki nálad, a lakásodban maga elvégzi rövid idő alatt, tökéletesen a csodagéppel a nagytakarítást.
Engem csak ez győzne meg. / és az elérhető ár.../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!