Tudtok még ilyeneket?
Olvasgatok arrol, hogyan lehet sporolni es vegyszermentesen takaritani, citrommal, ecettel, szòdabikarbònaval. Vannak otletek? Tapasztalatok? Ezekkel vagy mas hasonlo eszkozokkel kapcsolatban? Inkabb mas eszkozokkel mert ezekrol mar rengeteget átolvastam. Kipròbáltam.
Szonyegre, ablakra, mosogatogepre, mosogatasra, szagtalanitasra, stb?
Én legalább hetente minden csap lefolyójába teszek 1-2 kanál szódabikarbónát, és öntök rá ecetet, lassan, amig pezseg. Aztán otthagyom egy darabig, és mire körbejártam, utána jó forró vizet öntök utána.
Az üveg főzőlapot is úgy tisztítom, hogy szórok szódabikarbónát rá, oda, ahol valami odapörkölődött, és ráspriccelek ecetet, hogy pezsegjen. Mikor már nem pezseg, letörlöm, ha még mindig maradt a foltból, újból csinálom.
A hűtőben meg tartunk egy doboz szódakarbónát, szagtalanításra. Nem tudom, hogy különben lenne-e szaga, de hosszú évek óta így csináltuk.
Szerintem nem nagyon lehet spórolni vele, és több idő is, munka is, de nem akarok erős vegyszereket használni.
Szia. Ezeket fel is irom. Olvastam regen ezeke de senki sem pròbalta ki az ismeroseim közül! En sem akarok vegyszert hasznalni , ha nem muszaj. Most magunk miatt/környezet miatt. Kesobb terhesseg alatt lenne karos, utána gyermeknek. Inkabb most terek at. Kesobb nehezebb.:) 1honap es bekoltozunk a hazunkba akkor elis kezdem.:)
Azt olvastam h ecetesbe vizbe martogatott rongyot rakell tenni a csapra es 15-20percig itt hagyni majd ujra ecetes vizzel attörölni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!