Normális hogy "elfolyik" a folyékony mosószer a mosógép tartályból?
Samsung WF60F4E0W0W mosógépünk van. Lehet folyékony és sima mosószerrel is használni.
Ha folyékony mosószerrel használom egy kis műanyag valamit kell az adagoló végébe betenni. Tegnap ki is próbáltam folyékony mosószerrel, de ahogy beletöltöttem el is szivárgott hátra a mosógépbe, nem a víz mosta bele, mint pl az öblítőt.
Ez normális, vagy rosszul tettem be a kis pöcköt?
Akinek ilyen vagy ehhez hasonló gépe van, nektek hogy működik?
Akkor ennek tényleg így kell működni.
Zavarni nem zavar, csak meglepődtem, mert van a gépnek késleltetett indítás funkciója, és ha reggel beletölteném, egy délutáni indításnál a ruhán áll a mosószer, és úgy tudom a tömény mosószer károsíthatja a ruhát.
A akkor ez a 2. indok, hogy ne használjam ezt a funkciót. Az első az volt, hogy ne mosson a gép, ha nem vagyok otthon, mi van ha leeresztésnél levágja magát a cső, és elárasztom az alsó szomszédokat.
"Samsung WF60F4E0W0W"
vajon milyen lelkivilága lehetett annak, aki ezt a nevet adta neki... nem irigyellek, amikor a szerelő kérdezi a telefonban, hogy milyen típusú a mosógép :D
Szintén Samsung mosógépem van, amiben ugyanúgy egyből lefolyik a folyékony mosószer. Ez önmagában nem is lenne gond, de minden mosási ciklust azzal kezd a gép, hogy beindítja a szivattyút.
Ha késleltetett indítást választom, vagy dobtisztítás miatt beleöntöm a tisztítószert, akkor egyből ki is löki magából a folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!