Ariel mosópárna nem oldódik fel?
Ariel color 3in1 kapszulával való mosás után a gépben nem oldódott fel teljesen, és a ruha közepén most egy hatalmas lila folt van.
Még szerencse, hogy pizsama, nem tudom még egy mosással kijön-e majd belőle, viszont most aggódni kezdnem ennek használatát illetően a jövőben, hogy merjek-e vele mosni legközelebb jobb minőségű ruhákat is...
Járt már valaki így?
Egy fél éve szoktam át a mosópárnára, mert mindenki szerint fantasztikus (valóban kényelmes, az illata valóban jó, és valóban mindig lehet találni ahol le van akciózva), de ezek után fenntartásaim vannak.
Milyen anyagú a pizsi?
Nálunk a polárosabb anyagúakba simán beleragad, és foltos lesz. A lányom polár takaróiba is úgy bele tud gyógyulni, hogy kezdhetem elölről a mosást..
Vagy, ahogy előttem írták, lehet, megtömöd a dobot és nincs lehetősége sem feloldódni, mert nem kap elég vizet :)
Átalában valamivel több, mint fél adagot mosok egyszerre, egyrészt hamarabb jön ki bármilyen folt, másrészt nem szeretném, ha nem jutna belőle sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!