Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Jó mosószer és öblítő kombó?

Jó mosószer és öblítő kombó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudtok olyan mosószer és öblítő kombót ajánlani,amitől a ruhák napokig jó illatúak lesznek. Kijönnek a makacs foltok mint pl: sár,izzadtság folt,olaj stb

Férfi vagyok,nem igazán tudom,hogy mi a jó,de eddig az olcsóbb kategóriából vettem. De már elegem lett h berakom a gépbe a ruhákat és semmit semmit ér. Mert a foltok megmaradnak és mire megszárad a ruha eltűnik a jó illat. Köszönöm

2016. jan. 7. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Ha foltos, akkor használj külön folttisztítót is. A mosószerek már túl kíméletesek :)

Nekem a fehér Silán a kedvenc öblítőm. Hetek múlva is lehet érezni.

Az is fontos, hogy úgy szárítsd meg a ruhákat, hogy ne érjenek össze. Én inkább a szobában felállítom a szárítót, ott jó nagy hely van. Nem a kis fürdőben szárítom őket.

2016. jan. 7. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Ariell mosógél és Lenor öblítő a legtutibb szerintem. Válogasd szín szerint legalább 3-4 csoportba és bőségesen tegyél bele mosószert. A mosógép is számít persze.
2016. jan. 7. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Inkább a ruhák számát csökkentsd mosáskor, nekem hamarabb kijönnek a foltok is, ha nincs tele a gép, hanem félig. Az sem mindegy milyen hőfokon mosol, vannak foltok, amiket áztatni kell, van amit áztatás után még mosószappannal átdörgölni. A mosóprogram sem mindegy. Nekem pl. van kétféle 60 fokos programom, és a hosszabb sokkal több foltot kivesz, mint a rövidebb.

Persze van, amit nem lehet 60 fokon mosni, annál makacs foltoknál marad a mosószappanos dörgölés, áztatás.

2016. jan. 7. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Az Ariel folyékony mosógél nagyon jó,én azzal szoktam előkezelni a foltokat is.Fél nappal mosás előtt öntök belőle a foltra,nekem nagyon bejött minden foltot kiszedett.Mellé jó a kék Lenor,de ha szolidabb illatra vágysz fehér Coccolino.
2016. jan. 7. 17:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat :)
2016. jan. 7. 18:52
 6/8 anonim válasza:
Én is az Arielt ajánlom, folyékonyt a színesekhez, vagy kapszulát :) A kapszula önmagában is annyira jó illatú, én nem is mindig teszek mellé öblítőt, ha teszek akkor fehér vagy arany Coccolino, vagy kék Lenor, Softlan. Mindegyik isteni illatú :) Fehérekhez por Arielt használok. Nagyon jó fehérítős mosópor még a DM sajátmárkás mosópora, anyukám erre esküszik, de árban szinte drágább, mint az Ariel :D Ami nem annyira piszkos ruha, és színes, azokat 30 fokos rövidprogramon mosom, a koszosabb színeseket 40 fokon, hosszabb programon. A fehéreket pedig 40 vagy 60 (fehérnemű, törölköző, konyharuha mindig 60, de pl. pizsama, hálóing, 40) Remélem segítettem :)
2016. jan. 7. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:

+1 az ariel kapszulára/gélre! :)

én mos tavirózsás coccolino-val öblítek, nagyon szolid de tiszta illata van!

Fele adagot mosok egyszerre, és tényleg jobb, ha nem érnek össze a ruhák száradáskor.

2016. jan. 10. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Persil vagy Ariel kapszulát és Lenor / Silan / Coccolino öblítőt használok, mindig attól függően, melyik akciós.

A fehérekhez rakok Vanish gold fehérítőt pluszba.

Mindig teljes adaggal indítom a mosógépet, és nem tömöm meg nagyon, csak kb. 3/4-ig. Tapasztalatom szerint a kevesebbet kevesebb vízben mossa, és nem lesz jó illatuk.

Ja és én mindent 60 fokon mosok.

2016. jan. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!