Miért lesz a Perwoll Brilliant Black-től koszosabb a ruha, mint mielőbb kimostam?
Kizárólag fekete ruhákat mosok vele és nem rakok közé nagyon koszos ruhákat. Csak pólókat mosok például egyszerre.
Kímélő, kézi mosóprogramon mosom őket.
Mosás után tele vannak a ruhák rászáradt szürkés-barnás foltokkal. Ha tiszta vízzel újramosom akkor kijön, tehát nem kopás, hanem valamit belerak a mosás, ami rászárad. Kiiktattam az öblítőt hátha az volt rossz minőségű, de így is ugyanolyan.
Kimostam teljesen és kifertőtlenítettem a mosógépet is, hátha az volt belül piszkos és esetleg az hagyott nyomot a ruhákon, de így is ugyanolyan.
Járt már így valaki a fenti termékkel? Miért hagy foltokat a fekete ruhákon? Ja és a foltok akkor látszanak csak, amikor már megszárad a ruha. Vizesen nem.
Kimoshatóak a foltok, de ha a fenti termékkel mosom a feketéket, akkor borzasztó csúnyák lesznek és piszkosnak tűnnek.
Óvazze... pólót kímélő programmal lötybölni? Gratulálok. Gépkönyvet elolvastad egyáltalán?
Nyomjad be a pamut 40 fokra, legrövidebb idővel, öblítő nélkül, max centrifugára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!