Mivel/hogyan mossak fel, hogy ne foltosan száradjon a padló?
Figyelt kérdés
A járólap, a parketta is foltos. Egyedül akkor nem, ha felmosás után még félnedvesen térden állva száraz ronggyal végigtörlöm a padlót.2010. márc. 24. 12:51
1/7 anonim válasza:
Nálam akkor olyan, ha nem csavarom ki teljesen a felmosót.
2/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, teljesen nem is tudom! Olyan "fejet" használok, ami ez a rongyszerű, és ez elég nagy. Hiába nyomkodom, elég vizes marad. Ez lehet a gond? Vegyek mást?
2010. márc. 24. 13:03
3/7 anonim válasza:
Szia! fölmosni vegyél egy valódi Vileda fejet, azt ki lehet rendesen csavarni és nem szöszöl.ha nincs idegzetem kivárni a száradást, egy másik száraz felmosóval áttörölgetem. de az a száraz már csak ilyen
100 ft-os boltból való.nem is bírnék térdelpelni.:-))
üdv.
4/7 anonim válasza:
Igen, azt a rongyszerűt nem is lehet rendesen kicsavarni és szöszöl is. Próbáld ki a másik fajtát, nem tudom mi a pontos neve, nem muszáj vileda, az olcsóbb is jó, én is olyat használok már egy ideje. ilyen lapocskákból áll össze, biztos tudod mire gondolok. :-)
5/7 anonim válasza:
na én olyan lapocskásat veszek a 100 ft-osban, de a Vileda 8-900 ft.és nem is lehet összehasonlítani és ráadásul nagyon tartós is. kb. évente veszek újat.azzal
a másikkal meg csak úgy utána ciróka-marókázom, hogy hamarabb száradjon.ennyit tényleg érdemes beruházni a saját munkánk megkönnyítésére.
6/7 A kérdező kommentje:
Én egy ideje ilyen "hajasbabát":-) használok, nekem nem szöszöl, elég jó minőségű, jó sűrű, de igazatok van, túl nedves! Már nem is emlékszem, hogy a vileda, vagy vileda szerűekkel hogy ment, de akkor nem volt ilyen gondom. Csak az, hogy a rúdjaimhoz nem volt mindegyik kompatibilis, és volt, hogy itthon estem pofára... :-(
2010. márc. 24. 20:03
7/7 anonim válasza:
Szia! igy már én is jártam,és végül a csvarosnál maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!